Geniet van duurzame, ecologische en goedkope elektriciteit

Met Total Energy Projects sta je steeds een stap voor.

ontdek ons aanbodcontacteer ons

Zonnepanelen

Totaalprojecten

Thuisbatterijen

Warmtepompen

Ontdek de kracht van energie

Total Energy Projects is gespecialiseerd in het uitvoeren van energieaudits. We zorgen eveneens voor een vlotte plaatsing, reiniging en onderhoud van uw volledige energie-installatie. Voor al je projecten ben je bij ons aan het juiste adres.

ons aanbod

Zonnepanelen

“Zonnepanelen” is één van de eenvoudigste manieren om duurzame energie te produceren. De opgewekte elektriciteit van de zonnepanelen kan ter plaatse verbruikt worden door uw televisie, wasmachine, verlichting, … Overtollige stroom wordt naar het net gestuurd.

Meer weten

Warmtepompen

Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor je traditionele verwarmingsketel. Het is de goedkoopste manier om je huis te verwarmen. Een warmtepomp gebruikt de gratis warmte van buiten en kan er zelfs voor zorgen dan 4 vijfde van de warmte die je gebruikt zelfs gratis is.

Meer weten

Warmtepompboiler

Warmtepompboilers verwarmen water goedkoop en milieuvriendelijk. Ze behoren tot de meest voordelige warm wateroplossingen op de markt en blinkt uit in energie-efficiëntie. Uit onderzoek is gebleken dat een warmtepompboiler tot meer dan 3x efficiënter is dan een klassieke.

Meer weten

Energieaudit

Ben je van plan jouw woning te renoveren? Dan is dit het aangewezen moment om een energieaudit te laten uitvoeren.

Meer info

Isolatie

Een goede afdichting van de woning begint bij het kiezen van het juiste isolatiemateriaal. Dakisolatie is van alle energiebesparende maatregelen ongetwijfeld de meest rendabele ingreep. Aangezien warmte stijgt, kan er maar liefst 30% van de warmte verloren gaan wanneer er geen dakisolatie geplaatst is.

Meer info

samen leren we meer over energie

Blijf op de hoogte van onze tips & advies

Wij houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, tips & advies. Bezoek daarom zeker regelmatig onze blog en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Total Energy Blog

Daarom zijn zonnepanelen van Total Energy Projects jouw beste keuze

Twijfel je nog over de aankoop van zonnepanelen?
​​​​​​​Total Energy Projects helpt je graag de knoop doorhakken.

Vraag een offerte op maat aan

Eerlijk advies

Bij Total Energy Projects krijg je eerlijk advies door goed opgeleide vertegenwoordigers die weten waar ze over spreken.

Kennis en ervaring

Total Energy Projects wordt geleid door 2 ingenieurs, met een ervaring samen van meer dan 20 jaar in de zonnepanelen.

Gecertificeerd

Total Energy Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie. We zijn dan ook ontzettend trots op ons RESCert certificaat.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over (hernieuwbare) energie.

Klanten aan het woord

Simon op 't Roodt

Particulier

 Dit bedrijf heeft bij ons de panelen geplaatst in Hasselt (Limburg). Uitstekend vakwerk afgeleverd. Perfecte service, kwalitatief goede panelen en van a tot z het hele proces goed uitgelegd. Zelfs na plaatsing ook steeds ter beschikking om te helpen met bijv. de app.
In de toekomst overweeg ik zeker om een batterij aan onze installatie te koppelen via hun. 

Dimitri Van Kerckhoven

Particulier

 Total Energy Projects plaatste eind 2020 zonnepanelen op onze woning omgeving Antwerpen. Een zeer vlotte afhandeling en perfecte service!
Dankzij hun zonnepanelen hebben we nu ook een zeer mooi E-peil behaald!!

Martin Coomans

Particulier

Filip van Total Energy Projects en zijn team kregen ons idee mooi voor elkaar : een combinatie van Italiaanse rechthoekige en driehoekige zonnepanelen installeren op ons trapeziumvormig dakvlak. Total Energy Projects zorgde voor een vlotte, correcte levering en installatie en tevens voor een goede dienstverlening na verkoop en hulp bij de opstart van de opvolging van de productieresultaten op computer.

Je bent van harte welkom in onze kantoren

Heb je een vraag, wil je graag een prijsofferte aanvragen of eerder op zoek naar eerlijk advies?

bezoek onscontacteer ons


Routeplan