Zeg vaarwel tegen een hoge energierekening: betaal nooit meer extra met een nul-energie-woning. 

Wil jij ook een nul op de teller? 

1. Combineer een warmtepomp en zonnepanelen en minimaliseer je kosten voor verwarming en elektriciteit. 

2. Geen energiekosten: Total Energy Projects is gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaloplossing om de kosten zo laag mogelijk te krijgen voor alle energie die in een woning of bedrijf verbruikt wordt.

3. Totale controle over je energieverbruik: vervang je verwarmingsinstallatie door zonnepanelen en een warmtepomp. 

Een energiescan brengt alle energiestromen in kaart

In een energiescan worden eerst alle energiestromen in de woning in kaart gebracht. Deze stromen kunnen in 3 gedeelten ingedeeld worden:

Een lagere energiekost?

Door deze 3 energiestromen als een totaaloplossing in te richten, houd je alledrie de verbruiken zo laag mogelijk en betaal je minder.

Dankzij onze technische kennis van totaaloplossingen, zonnepanelen en warmtepompen, kunnen wij garanderen dat jij een 0 op je energiemeter zal krijgen. Wij analyseren en optimaliseren jouw energiesystemen, zodat jij minder betaalt en meer controle hebt over jouw energie. 

Totaaloplossing energie

  1. Het warm water wordt gemaakt met een warmtepompboiler. 
  2. De warmte in de woning wordt gemaakt met een warmtepomp, eventueel met een geïntegreerde koeling. 
  3. Het elektrische verbruik wordt gecompenseerd door het plaatsen van zonnepanelen. 

Gouden driehoek

De gouden driehoek is de totaaloplossing voor warmte en energie, waarbij je de energie die je gebruikt ook zelf produceert. Dit is de zogenaamde nul-energie-woning.

Door een slim energiemanagementsysteem wordt er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de zonne-energie, op het moment dat deze beschikbaar is. Een thuisbatterij zal overdag energie opnemen, om ’s nachts te kunnen gebruiken. 

Laat je bijstaan door Total Energy Projects

Total Energy Projects analyseert samen met jou en bekijkt de meest optimale volgorde van investeringen, om met een zo klein mogelijk budget een maximale besparing te kunnen garanderen, en een nul-energie-woning te maken.

Ga voor een nul op de teller! 

Contacteer Total Energy Projects

Geef een reactie