Energiezuinige oplossingen

En dit voor in en rondom je woning of bedrijf.

Pre title

Blijf op de hoogte van onze tips & advies

Wij houden u graag op de hoogte van ons laatste nieuws, tips & advies.
Bezoek daarom zeker regelmatig onze blog en vergeet u zich niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Total Energy Blog

+5

jaar ervaring

Over ons

TOTAL ENERGY Projects

Total Energy Projects is een bedrijf met jarenlange ervaring, gespecialiseerd in de volgende domeinen:


Het uitvoeren van energie audits van zowel particuliere woningen alsook van bedrijven, met als doel de gebouwen te screenen om op deze manier advies te geven m.b.t. energiebesparende maatregelen.


Zonnepanelen, plaatsing en onderhoud en reinigen.


Isolatie, spouwmuur- en dakisolatie.


Warmtepompen en warmtepompboilers, zowel plaatsing alsook het onderhoud.


CV -ketels, plaatsing en onderhoud van gas-, mazout- en pelletketels.


Herstelling en onderhoud van bovengenoemde installaties, ook al zijn deze installaties niet door ons geplaatst.


Reinigen en coaten van daken.

Energiedeskundigen aan het woord

De drijvende krachten achter Total Energy Projects zijn de zaakvoerders ing. Filip Geerts en Jos Möbius, beiden gepassioneerde energiedeskundigen.

Alle vertegenwoordigers van Total Energy Projects zijn energiedeskundigen, erkend door de overheid. Ze denken mee met de klant en proberen daadwerkelijk de beste investering voor de klant te zoeken. Wij komen daarom ook graag vrijblijvend langs om bovenstaande mogelijkheden te bespreken.

Energiefacturen worden bekeken, en er wordt gezocht om met een zo klein mogelijke investering, een zo groot mogelijke energiebesparing te realiseren. In het ideale geval, kan zelfs van een oude woning een nul-energiewoning gemaakt worden.

Total Energy Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie van A tot Z. Je kan steeds rekenen op deskundig advies en een eerlijke dienstverlening.

ons aanbodmaak een afspraak

Klanten aan het woord

Dimitri Van Kerckhoven

Particulier

Total Energy Projects plaatste eind 2020 zonnepanelen op onze woning omgeving Antwerpen. Een zeer vlotte afhandeling en perfecte service!
Dankzij hun zonnepanelen hebben we nu ook een zeer mooi E-peil behaald!!

Simon op 't Roodt

Particulier

Dit bedrijf heeft bij ons de panelen geplaatst in Hasselt (Limburg). Uitstekend vakwerk afgeleverd. Perfecte service, kwalitatief goede panelen en van a tot z het hele proces goed uitgelegd. Zelfs na plaatsing ook steeds ter beschikking om te helpen met bijv. de app.
In de toekomst overweeg ik zeker om een batterij aan onze installatie te koppelen via hun.

Martin Coomans

Particulier

Filip van Total Energy Projects en zijn team kregen ons idee mooi voor elkaar : een combinatie van Italiaanse rechthoekige en driehoekige zonnepanelen installeren op ons trapeziumvormig dakvlak. Total Energy Projects zorgde voor een vlotte, correcte levering en installatie en tevens voor een goede dienstverlening na verkoop en hulp bij de opstart van de opvolging van de productieresultaten op computer.

Aangename kennismaking

Je kan bij ons terecht met al je vragen en ideeën bij het maken van jouw energiezuinige woning. ​​​​Graag tot uw dienst.

bezoek ons