TOTAL ENERGY PROJECTS is een bedrijf welke kan bogen op een jarenlange ervaring en gespecialiseerd is in de volgende domeinen:

– Energie audits uitvoeren van zowel particuliere woningen alsook van bedrijven, met als doel de gebouwen te screenen om op deze manier advies te geven m.b.t. energiebesparende maatregelen.

– Isolatie, spouwmuur- en dakisolatie.

– Warmtepompen en warmtepompboilers, zowel plaatsing alsook het onderhoud.

– Zonnepanelen, plaatsing en onderhoud.

– CV -ketels, plaatsing en onderhoud van gas-, mazout- en pellet ketels.

– Zonneboilers, plaatsing en onderhoud.

– Herstelling en onderhoud van bovengenoemde installaties, ook al zijn deze installaties niet door ons geplaatst.

– De vertegenwoordigers van TOTAL ENERGY PROJECTS zijn allemaal energiedeskundigen, erkend door de overheid. Ze denken mee met de klant en proberen daadwerkelijk de beste investering voor de klant te zoeken. Wij komen daarom ook graag vrijblijvend langs om bovenstaande mogelijkheden te bespreken.

Total Energy Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie. Zo wordt u geholpen van A tot Z. Energiefacturen worden bekeken, en er wordt gezocht om met een zo klein mogelijke investering, een zo groot mogelijke energiebesparing te realiseren. In het ideale geval, kan zelfs van een oude woning een nul-energiewoning gemaakt worden.

De drijvende krachten achter Total Energy Projects zijn ing. Filip Geerts (0470/654 324) en Jos Möbius (0489/210 808), beiden gepassioneerde energiedeskundigen . Door een samenwerking met Total Energy Projects kan u rekenen op hun eerlijke en deskundige advies en service.

Geef een reactie