Solar Edge: De omvormer van de toekomst

www.totalenergy.be

SolarEdge – Ontdek de voordelen van deze revolutionaire omvormer

Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare oplossing om zonne-energie te produceren? Dan is SolarEdge de perfecte keuze! Dit innovatieve systeem maakt gebruik van een intelligente omvormer die de energie-output van elk zonnepaneel afzonderlijk optimaliseert. Hierdoor wordt er meer stroom geproduceerd en wordt de algehele prestatie van het zonnesysteem verhoogd. Maar dat is nog lang niet alles! Lees verder en ontdek alle voordelen van SolarEdge.

Wat is SolarEdge?

SolarEdge is een toonaangevende fabrikant van zonne-energiesystemen en -oplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie en kwaliteit. SolarEdge heeft zijn hoofdkantoor in Israël en heeft vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder omvormers, power optimizers en monitoring software.

Hoe werkt SolarEdge?

Het SolarEdge systeem bestaat uit een omvormer en power optimizers. De omvormer zet de gelijkstroom die wordt opgewekt door de zonnepanelen om in wisselstroom die kan worden gebruikt in huis of teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. De power optimizers optimaliseren de stroomproductie van elk afzonderlijk paneel en zorgen ervoor dat elk paneel zijn maximale vermogen levert. Dit is vooral nuttig in situaties waarbij sommige panelen in de schaduw staan of verschillende oriëntaties hebben.

Wat zijn de voordelen van SolarEdge?

Met SolarEdge kunt u tot wel 25% meer energie produceren dan met traditionele zonnesystemen. Dit komt door de individuele optimalisatie van de panelen. Zelfs wanneer sommige panelen in de schaduw staan, wordt de energie-output van de andere panelen gemaximaliseerd.

Het SolarEdge systeem is uitgerust met een veiligheidsmechanisme dat ervoor zorgt dat er geen spanning op het dak blijft staan in geval van stroomstoringen of onderhoudswerkzaamheden.

Met SolarEdge kunt u panelen in verschillende oriëntaties en hellingshoeken combineren, wat resulteert in een efficiënter ontwerp en een betere benutting van het beschikbare dakoppervlak.

Met de monitoring software van SolarEdge kunt u de prestaties van uw zonnesysteem in real-time volgen. U kunt de energieproductie van elk paneel bijhouden en eventuele problemen snel opsporen.

SolarEdge biedt een garantie van 25 jaar op hun omvormers en power optimizers. Dit is een garantie voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het systeem.

Conclusie

SolarEdge is een innovatief en betrouwbaar

Vraag vrijblijvend om een bezoek bij je thuis, om te kijken wat Solar edge voor jou kan betekenen.  www.totalenergy.be

Geef een reactie