Total Energy Projects zorgt ook voor de periodieke reinigen en controle van je zonnepanelen

Zijn uw zonnepanelen vuil? Ontstaat er mosvorming op uw panelen?

Na iedere reiniging neemt het rendement op slag toe met gemiddeld 7%. Op lange termijn zorgt een periodieke reiniging voor een langere levensduur van uw zonne-installatie. Bovendien checken onze technici uw installatie op celdefecten en constructiefouten zoals snail trails, hot spots en verkleuringen. Deze defecten kunnen uw rendement meteen of op middellange termijn in gedrang brengen.

Onze periodieke reiniging houdt in:

Total Energy Projects maakt voor het reinigen van uw zonnepanelen gebruik van de osmose-technologie. Osmosewater (zuiver water) heeft een opmerkelijk oplossend vermogen waardoor allerlei substanties gemakkelijk oplossen en laat bijgevolg een zuiver en streeploos oppervlak na.

Meteen voor en na de reinigingswerken worden er vermogensmetingen uitgevoerd om de vermogensoutput op te meten en u aldus te adviseren over de optimale frequentie van het reinigen. Hierdoor wordt de levensduur van uw zonnepanelen verlengd en worden de energetische opbrengsten ten volle geoptimaliseerd. De unieke combinatie van reinigen samen met een visuele controle van de panelen is op punt gezet om het maximum uit uw installatie te halen.

Op deze manier helpt Total Energy Projects u gedurende de volledige levensduur van je zonnepanelen om het maximale rendement te halen.

Voor meer uitleg, contacteer Total Energy Projects:

info@totalenergy.be

0470/ 654 324

0489/ 210 808

Geef een reactie