Uw energiefactuur bij een nieuwbouw

Total Energy Projects is gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaloplossing om de kosten zo laag mogelijk te krijgen voor alle energie die in een woning of bedrijf verbruikt wordt.

Maak een afspraak

3 manieren om duurzame energie te produceren

Zonnepanelen & zonneboiler

Zonne-energie blijft zonder twijfel één van de populairste manieren om duurzame energie te produceren.

Warmtepomp

Een warmtepomp is een duurzaam systeem om uw woning te koelen, te verwarmen en om sanitair warm water te produceren.

Vloerverwarming

Je benut de muren optimaal en het systeem produceert 100% stralingswarmte. Het is ook aangenamer, want er is geen luchtcirculatie.

Wil jij een nul op de teller

van je energieverbruik? 

Total Energy Projects is gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaloplossing om de kosten zo laag mogelijk te krijgen voor alle energie die in een nieuwbouw verbruikt wordt.


Een energiescan

In een energiescan worden eerst alle energiestromen in de woning in kaart gebracht. Deze stromen kunnen in 3 gedeelten ingedeeld worden:

  

  • Elektrisch verbruik van de woning.

      

  • Verbruik voor de verwarming / koeling van de woning.

      

  • Verbruik voor de verwarming voor het sanitair warm water.

Een lagere energiekost?

Door deze 3 energiestromen als een totaaloplossing in te richten, houd je alledrie de verbruiken zo laag mogelijk en betaal je minder.

Wij analyseren en optimaliseren jouw energiesystemen, zodat jij minder betaalt en meer controle hebt over jouw energie. 

LAAT ONS JOU ADVISEREN

Wat met huishoudelijke toestellen?

Hoe zit het met het verbruik van je huishoudtoestellen? Denk maar aan koelkasten, droogkasten, (vaat)wasmachines, televisietoestellen, ovens, … Wanneer je deze huishoudtoestellen wilt kopen, kijk je best naar het energielabel van deze toestellen. Klasse A betekent grote onderscheiding, klasse G is ronduit gebuisd.

Gouden driehoek

De gouden driehoek is de totaaloplossing voor warmte en energie, waarbij je de energie die je gebruikt ook zelf produceert. Dit is de zogenaamde nul-energie-woning.

Door een slim energiemanagementsysteem wordt er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de zonne-energie, op het moment dat deze beschikbaar is. Een thuisbatterij zal overdag energie opnemen, om ’s nachts te kunnen gebruiken. 

Laat je bijstaan door

Total Energy Projects

Total Energy Projects analyseert samen met jou en bekijkt de meest optimale volgorde van investeringen, om met een zo klein mogelijk budget een maximale besparing te kunnen garanderen, en een nul-energie-woning te maken.


Onze tevreden klanten aan het woord


Simon op 't Rood


 Dit bedrijf heeft bij ons de panelen geplaatst in Hasselt (Limburg). Uitstekend vakwerk afgeleverd. Perfecte service, kwalitatief goede panelen en van a tot z het hele proces goed uitgelegd.

Zelfs na plaatsing ook steeds ter beschikking om te helpen met bijv. de app. In de toekomst overweeg ik zeker om een batterij aan onze installatie te koppelen via hun.


Dimitri van Kerckhoven


Total Energy Projects plaatste eind 2020 zonnepanelen op onze woning omgeving Antwerpen. Een zeer vlotte afhandeling en perfecte service!

Dankzij hun zonnepanelen hebben we nu ook een zeer mooi E-peil behaald!!


Martin Coomans


Filip van Total Energy Projects en zijn team kregen ons idee mooi voor elkaar : een combinatie van Italiaanse rechthoekige en driehoekige zonnepanelen installeren op ons trapeziumvormig dakvlak.

Total Energy Projects zorgde voor een vlotte, correcte levering en installatie en tevens voor een goede dienstverlening na verkoop en hulp bij de opstart van de opvolging van de productieresultaten op computer.

Contacteer ons