Kom jij ons team versterken? 

Ken jij iemand met een vlotte babbel die werk zoekt?

Accountmanagers – Vertegenwoordigers gezocht!

Regio Leuven of Noord Limburg (m/v)

TOTAL ENERGY Projects– Genk

TEP is een jonge speler in de markt gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie met 2 ervaren ingenieurs als zaakvoerders.

In deze tijden zijn zonnepanelen en andere energiebesparende oplossingen niet meer weg te denken in renovatie of (nieuw)bouwprojecten. Deze markt groeit enorm en de vraag van de klanten ook!

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zoeken we voor snelle indiensttreding vertegenwoordigers / accountmanagers (M/V) voor de regio’s Leuven of Noord Limburg.

Functieomschrijving: Na een intensieve introductie en een opleiding, laten we je los op de markt van de zonnepanelen en energiezuinige totaaloplossingen voor particulieren en KMO’s.

Jij bent de vertrouwenspersoon van de klant en je begeleidt de klanten om hun project te concretiseren en te realiseren.

Je werkt met en beheert je eigen agenda.

Je voert verkoopgesprekken, geeft productinformatie, maakt offertes op maat en sluit contracten af.  Je volgt het project op tot en met een goede afloop van de installatie.

Je bent flexibel, doch goed georganiseerd: avonduren en weekendwerk schrikken je niet af.

Je kan steeds terugvallen op een team van enthousiaste collega’s en werkt met zeer kwalitatieve producten.

Je werkt met warme prospecten.

Profiel: Kan jij op een natuurlijke, ongedwongen manier mensen inspireren en overtuigen?  Ben jij een creatieve meedenker?

Je beheerst de verschillende etappes in het salesproces: prospectie, behoefteanalyse, productvoorstelling, conclusie, opvolging, rapportering.

Een bouwtechnische achtergrond is een pluspunt (geen vereiste)!

Basiskennis van de energiemarkt wordt wel verwacht.

Je bent absoluut resultaatgericht: pas na de OK van jouw klant is jouw project pas geslaagd, kwaliteit afleveren is jouw enige doelstelling.

Ben je representatief?  Heb je geen Master maar ben je wel erg goed in wat je doet?  Een meedenker in het bedrijf of in verkoopprocessen?  Oog voor detail: cijfers, Excel en bouwplannen laten bij jou niet het angstzweet uitbreken?

Dan ben jij onze toekomstige collega!

Aanbod: Naast een vaste betrekking (op zelfstandige basis) in een stabiele en groeiende organisatie, bieden wij een competitief salarispakket in functie van ervaring en realisaties.  Je werkt met warme prospecten.

Solliciteren: Voel je je geroepen om toe te treden in deze vernieuwende werkomgeving; mee te bouwen aan een energievriendelijke toekomst en kan jij een dynamisch bedrijf in expansie versterken?

Solliciteer dan vandaag nog!  Mail jouw cv en motivatie naar info@totalenergy.be 

Vermeld zeker ook voor welke regio je interesse hebt.

Voor meer info:

🌞 info@totalenergy.be

🌞 089/206748

🌞 Winterslagstraat 22, 3600 Genk

Geef een reactie