Passen er geen zonnepanelen op je dak? Gelukkig bestaan er mogelijkheden om toch te profiteren van zonne-energie. Want kiezen voor een duurzame energievoorziening is het begin van een lage afrekening.

Wek groene stroom op met een zonneboiler

Een zonneboiler zorgt ervoor dat je tijdens de 6 middelste maanden van het jaar geen andere energiebron zoals gas, elektriciteit of stookolie nodig hebt om aan jouw behoefte warm water te voldoen.

Tijdens koude herfst-en wintermaanden is het verwarmingssysteem een ondersteuning. Inkomend water wordt alvast veilig voorverwarmd bijvoorbeeld. En dat allemaal met de kracht van zonlicht.

Tot slot worden 60 à 70% van de jaarlijkse behoefte aan sanitair warm water van een gezin geleverd met behulp van een zonnecollector en een buffervat.

Belangrijk: Sinds 1/03/22 is Total Energy Projects niet langer een verkooppunt van zonneboilers. Voor andere energie installaties kan u nog steeds bij ons terecht. Bekijk hier ons ruim aanbod.

Zeg vaarwel tegen de traditionele verwarmingsketel: kies een warmtepomp

Warmtepompen hebben een goede reputatie als de goedkoopste manier om je woning te verwarmen. Het kan er zelfs voor zorgen dat 4/5 van de warmte die je gebruikt gratis is. Wat wil je nog meer?

Indien je benieuwd bent naar meer duurzame energie installaties, klik hier om ons volledig aanbod te bekijken.

Ben jij op zoek naar een goeddraaiende energie audit? 

Total Energy Projects is gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaloplossing om de kosten zo laag mogelijk te krijgen voor alle energie die in een woning of bedrijf verbruikt wordt. 

Maak nu een afspraak

Geef een reactie