Airco's

Een airconditioning, ook wel lucht-lucht warmtepomp genoemd, biedt enorm veel voordelen:

  • Het stimuleert het prestatievermogen.
  • In de zomer blijft het koel in huis.
  • Het behoudt een constant binnenklimaat waardoor het verblijf in de ruimte comfortabel blijft.
  • Een beheersbare temperatuur en luchtvochtigheid.

Tal van voordelen

Bent u op zoek naar een uitstekende en betaalbare airco installatie voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte?

Total Energy Projects geeft u graag advies over de verschillende soorten airconditioning systemen en installeert deze ook met veel plezier voor u. Onze experts van airco’s  tonen u graag de mogelijkheden. Particulieren en bedrijven zijn bij ons op het juiste adres.

Prijs van Airco

De prijs van een airco systeem is afhankelijk van het merk, het type en het vermogen. Wij leggen u graag de mogelijkheden van een airco uit met bijhorende prijzen op de markt. 

Wenst u een vrijblijvende prijs offerte te ontvangen voor een airco of airconditioning installatie voor in uw woning, appartement kantoor of bedrijfsgebouw?  

 

Airco Binnenunit

VERWARMEN MET AIRCONDITIONING

Hoog rendement met combinatie warmtepomp en airco

Tijdens het verwarmen met een airconditioner wordt de koelcyclus omgekeerd. Tijdens het koelen van de ruimte dient u warmte te onttrekken aan de ruimte, bij het verwarmingsproces wordt er aan de buitenlucht warmte onttrokken. Deze energie wordt opgepompt tot het gewenste niveau voor verwarming. 


Tijdens het verwarmen gebeurt er een warmtewisseling van buiten naar binnen. Hierdoor wordt er geen warmte geproduceerd. Het is een energiebewuste manier van verwarmen waarbij maximale rendementen mogelijk zijn. Een lucht/lucht warmtepomp heeft een interessant warmte recupererend voordeel. Het ontrekt de nodige warmte uit natuurlijke bronnnen zoals de buitenlucht, grondwater en aarde en gebruikt het koelmiddel uit een compressor om deze op te waarderen. 


Met toevoeging van 1 kW elektrische energie aan een warmtepomp, dan wekt de warmtepomp een verwarmingscapaciteit op die schommelt tussen de 3 en de 6 kW. De warmtepomp haalt met andere woorden gratis warmte uit de omgevingslucht.